מאות סיפורי האהבה שנרקמו לאורך השנים בקמפוס הכי יפה וגדול בארץ, מעידים על כך שאוניברסיטת תל אביב היא, בין היתר, גם מקום מאוד רומנטי. אך בין כל זוגות הסטודנטים והסטודנטיות, יש זוג מסקרן במיוחד. תפסנו אותם בבריכה של מרכז הספורט, במדשאות מול הספרייה המרכזית ובכניסה לבניין גילמן. למעשה, אין מקום בקמפוס שהם לא טיילו בו, והם תמיד תמיד מסתובבים יחד. מזהים את הזוג המפורסם?

כבר שנים שהם מככבים בסדרות אהובות לילדים, בסיפורים ובמשלים. כמה מהם אפילו הפכו לאושיות תרבות ונכנסו לפנתיאון. חלקנו זוכר אותם ממפגשים בחצר הבית, בשדה או בגינה. הם אמנם אוהבים חסה אבל מעדיפים אבטיח, והיום – ה-23 במאי, העולם חולק להם כבוד מיוחד: צבי העולם חוגגים את "יום הצב הבינלאומי".

The sleeping habits of these tiny bats could change what we know about mammal hibernation.

A zoo is no novelty today. But this one is, considering it is in an urban area and is part of a university. The Tel Aviv University (TAU), Tel Aviv, Israel, is believed to be the only university that houses a zoo.